Unilli delekataloger

Her er delekataloger i pdf-format med med detaljerte tegninger. Katalogene her er for KX(Eagle) 150, CX 100, CX 50  og X2 Mini. Klikk på et av bildene, så lastes katalogen  ned på din PC.  Ved bestilling på fax, kryss av delene du ønsker og send på fax nr. 69286001. Da katalogene er på 50-60 sider , vil det ta litt tid å laste ned.

Priser er ikke oppført i disse katalger.Unilli-jakker og capser

Vi leverer også fine sommerjakker med Unilli ATV-Cross bordert forand og på ryggen. De er tynne og lette å ha på seg. Voksen størrelse leveres bare i sort, mens barnestørrelse leveres  kun i blått.  Capsener leveres kun i sort med broderi  i front.

Priser er 295 kr pr jakke og 90 kr pr. caps.

Unilli-banner

Vi leverer også flotte tekstilbanner i størrelse 150x60cm. Disse har insydd stålinnlegg oppe og nede, samt medføgende festeklips. Fint å henge på vegg, evt. ned fra tak. Har ikke gjennomtrykk. Kan rulles sammen for tansport.

Pris er kr. 350.- prs stk inkl. mva.

Unilli-flagg

Dette er et flott flagg som trekker oppmerksomhet. Størrelsen på flagget er 160x45cm, men stangens høyde er 220cm. Dette er et flagg som er beregnet til inndørs bruk , men kan selfølgelig også brukes ute. Stangen er teleskopisk og kan slåes sammen, så det er lett å frakte med seg.

Prisen er 990kr inkl. mva.

CP Motors © 2009